Cautare

1689 de rezultate pentru "formular de comanda moneda de 50 eurocenti" (3.06 secunde)
Zilnic, turistii arunca mii de euro in faimoasa fantana. O legenda spune ca cel ce arunca o moneda in apa din Fontana di Trevi se va intoarce la Roma. Aceasta moneda trebuie aruncata peste umar cu spatele la fantana.
"Sunt inca un cetatean de mana a doua.
Moneda nationala are sanse reale, palpabile chiar, sa incheie anul 2006 cu o performanta pe care putini indrazneau nu doar sa o prognosticheze, ci nici chiar sa o imagineze cu sapte-opt ani in urma.
Am intrat in anul euro, s-ar putea spune la prima citire a unui raport al Organizatiei pentru Cooperare Economica si Dezvoltare, care observa intarirea euro fata de dolar in toate tarile zonei.
Adio, roaming de la 15 iunie: ... Elena Deacu) Incepand cu data de 15 iunie 2017, cetatenii din intreaga Uniune Europeana isi vor putea folosi dispozitivele mobile in timpul calatoriilor lor pe teritoriul Uniunii Europene, la aceleasi tarife de care beneficieaza in tara lor.
Sondaje DCNews comentate de sociologi Cititorii DCNews au raspuns la cateva sondaje online, pe teme pornind de la Ziua Nationala la martea neagra, din Parlament. ... Pesimismul ajuta guvernarea Mai putin de o treime dintre romani au sarbatorit Ziua Nationala.
Liderii opozitiei au creat o imagine apocaliptica in legatura cu evolutia economiei romanesti ca urmare a majorarii pretului combustibilului, tema accizei introdusa de la 1 aprilie fiind exploatata la maxim.
Dupa ce tocmai a primit OK-ul Parlamentului European pentru aderarea la UE la 1 ianuarie 2007, intr-un articol intitulat “Fara acte si periuta de dinti in cartierele mizere“, ziarul “Die Welt“ prezinta sumbru situatia din Romania.
Preturile litrului de benzina si de motorina vor sari de un euro pana la sfarsitul anului, avertizeaza analistii pietei petrolului.
Intr-un interviu acordat revistei „Focus“, oficialul european a declarat ca motivul iminentei cresteri de preturi pe piata petroliera este apropierea sezonului rece, iar in aceasta perioada rezervele petroliere ale fiecarei tari vor fi completate.
Cel tarziu pana la sfarsitul acestui an, va incepe procedura de vanzare a celor 8% din actiunile Petrom catre salariatii institutiei.
Acestea sunt prevederile unui proiect al Ministerului Finantelor, care vizeaza armonizarea legislatiei romanesti privind accizele cu legislatia de profil a Uniunii Europene.
Guvernul a decis ieri ca taxa pe viciu sa fie inclusa in nivelul accizelor, pentru a simplifica procedurile legate de colectare si percepere, a declarat premierul Calin Popescu Tariceanu.
Romtelecom a lansat ieri prima oferta de pachete integrate de internet de banda larga si voce pentru afacerile mici si mijlocii.
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii a intervenit in rezolvarea litigiului dintre Intersat si RCS&RDS.
Compania de comunicatii RCS-RDS a actionat in instanta Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii din cauza unei decizii a acestei Autoritati cu privire la diferendul existent intre cunoscuta firma furnizoare de televiziune prin cablu, Internet si telefonie fixa si o societate constanteana din acelasi domeniu de activitate.
Tonul este dat la Galati, unde de astazi painea va costa mai mult cu 10%, respectiv 0,05 lei mai mult, ajungand la 0,55 lei.
Pentru a asigura banii necesari finantarii proiectelor de mediu, Ministerul Finantelor Publice (MFP) va introduce din iulie 2007 o taxa de mediu in valoare de 10 eurocenti pe litrul de carburant.
Incalzirea timpurie a vremii va creste anul acesta consumul de apa minerala in Romania cu peste 10%, se arata intr-un studiu publicat de Revista Bunurilor de Larg Consum. Cu toate acestea insa, Romania se numara printre tarile cu cea mai scazuta rata de consum din Uniunea Europeana.
Producatorii din industria tutunului ar putea fi obligati sa comercializeze pe teritoriul Uniunii Europene tigari care se sting singure, pentru a preveni mii de decese si traume rezultate in urma incendiilor, au declarat ieri oficiali comunitari, citati de Reuters.
google-analytics.com